Jippiiiii :)

design grunder interiør krystallglass nettbutikk

Endelig er dagen her. Nettbutikken er åpnet. Det blir utrolig spennende og mye som må læres. Min reise hit har vært litt spesiell og jeg visste absolutt ikke at jeg skulle være her i dag med deg for noen måneder siden. 

Jeg startet min egen bedrift Tannhelsereiser i 2013 etter å ha jobbet som tannlegesekretær i 25 år. Tannreiser til Gdansk i Polen ble en fantastisk skusess og jeg var så overlykkelig for at det gikk så bra og at jeg ALDRI skulle havne på NAV. Men som jeg pleier å si: Jeg drev Tannhelsereiser fra 2013 til Covid 19 og så bar det rett på NAV den 12 mars 2020. 

Aldri i livet om jeg skulle legge meg ned å deppe av den grunn. Jeg var fast bestemt på å finne på noe nytt, men det tok meg ett helt år å komme på hva jeg ønsket å drive med. At det ble interiør og design, kom helt ut av det blå. Det har ikke interessert meg noe særlig tidligere i det hele tatt, men av en eller annen grunn dukket det stadig opp ting som styrte meg i den retningen, så da var det bare å kaste seg i det. 

Jeg sier som Pippi Langstrømpe: Dette har jeg ikke gjort før, så det kan jeg sikkert. Og så tenker jeg at det er viktig med Girlpower, å vise at vi kan gjøre alt vi vil. 

I dag på åpningsdagen har jeg bare noen få varer, men etterhvert vil det komme mye nytt og spennende under mitt eget Brand, Ullensvang Design. Gled dere,for det gjør jeg.

 

     


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres